Buter Beenmode

About us

Graag wil ik me even voorstellen. Ik ben Jaap Buter uit Kamperveen en sta inmiddels 41 jaar met mijn eigen kraam op de markt. En doe dit nog steeds met veel plezier en overgave.

Mijn vader legde op 1 februari 1937 de basis voor het bedrijf. In 1974 werd ik compagnon bij het bedrijf van mijn vader. Op 1 februari 1977 heb ik het bedrijf overgenomen en doe dit nu al 45 jaar met veel plezier

Wij zijn een jong en enthousiast team, die u graag adviseert en probeert elke klant met tevredenheid te woord te staan en te helpen. Wij proberen ons te onderscheiden door goede service en duidelijke product informatie. Wij proberen zoveel mogelijk het nieuwste, maar vooral kwalitatief het beste product u aan te kunnen bieden. 

Hebt u op of aanmerkingen dan horen wij dit natuurlijk graag!

Mijn medewerksters en ik hebben weer de mooiste collectie beenmode voor u geselecteerd. Kom langs op de markt en zie hoe een mooie kwaliteit voor een betaalbare prijs te koop is.  

Wij kunnen u, het gehele jaar door, voorzien van panty's, maillots, leggings, kniekousen, skikousen, sokken, sportsokken, anti-slipsokken, etc... Kortom; elke outfit kunt u bij ons compleet maken met bijpassende beenmode.

Welkom bij Buter Beenmode uit Kamperveen.